Mode som hobby

Det finns många människor som har mode som en hobby. Det finns många som tycker att kläder är bland det viktigaste som finns. Men hur gör man för att få inspiration. Det ska vi titta närmare på idag. Häng med!

Hösten närmar sig och det kanske är dags att se över garderoben inför det som komma skall. Men var ska man börja? Vårt tips är att du börjar titta i tidningar och kollar runt på nätet efter inspiration. Vilka stilförebilder har du och vilken sorts kläder har dessa? När du gjort detta är det dags för nästa steg. Att hitta kläderna.

Det finns sajter där du kan hitta ett brett utbud när det kommer till moderiktiga kläder. Det är bara att klicka hem det du gillar. Välj och vraka bland kläder från hela världen. Hitta, jämför och se om du hittar några kläder som du vill ha på dig.

Om du hittar så mycket pengar men ändå har mode och kläder som hobby finns det andra sätt att lösa detta på. Ett annat alternativ är att titta på second hand. Du kan dels se om det finns butiker i din närhet, eller också kollar du på sajter som Tradera. Oavsett vilket sätt du använder så kan du hitta mycket kläder till en bråkdel av priset. Perfekt om du har visioner men inte några miljoner.

En sista utväg kan annars vara att låna kläder från till exempel släkt, familj eller vänner. Om de har samma storlek som dig får du ju en helt ”ny” garderob till ditt förfogande.