Kameran för alla dina extrema hobbys

Alla som har en hobby med fart och fläkt kan ha det svårt att beskriva den för folk som vill veta vad tjusningen är. Det kan vara svårt att förklara varför du älskar att köra skoter eller varför att hoppa fallskärm är det bästa du gjort. Det kan också vara svårt att få dina vänner att följa med då det kan vara läskigt för en nybörjare. Det är här actionkamerorna kliver in.

snowboarder

Idag finns det massvis olika actionkameror på marknaden och de har alla en sak gemensamt. De hjälper dig att ta dina tittare närmare alla upplevelser du är med om och du får lättare att förklara kicken som din hobby ger just dig. Den mest kända tillverkaren är utan tvekan GoPro som under lång tid satt standarden som andra tillverkare av actionkameror försöker leva upp till.

Oavsett om du åker snowboard, klättrar eller kör cross gör ena actionkameran att du kan spara coola tricks och sen visa för dina vänner. För dig som gillar att göra filmer med tricks och häftiga bilder gör actionkameran att du kan komma närmare än någonsin. Med sin smidiga design, många användningsområden och vattentålighet gör kameror likt GoPros senaste tillskott bland actionkameror att bara fantasin sätter gränserna. Du fäster actionkameran på dig själv och ger dig ut på äventyr. Det tar ett tag att hitta rätt sätt att filma, i början kanske kameran bara skakar och filmar marken. Om du vill visa upp tricks och dina färdigheter är det bättre att låna ut actionkameran till en vän som följer med. De kan rikta kameran mot dig och sedan koncentrera sig på att följa efter istället för att titta genom en kameralins hela vägen.

Det finns otroligt många tillbehör till dessa kameror vilket innebär att du kan fästa den på i princip vad som helst. GoPro har till och med släppt en drönare vilket möjliggör än fler häftiga kameravinklar för dig som filmskapare. Med en drönare behöver du var uppmärksam på var du flyger. Du får inte använda drönare nära flygplatser eller militära installationer. En drönare får inte flygas på högre höjd än 120 meter utan att du söker tillstånd först.

Vad väntar du på? Skaffa en kamera och ge dig ut och spräng gränserna!